پنجشنبه , ۱ آذر ۱۴۰۳
اصطلاحاتی که بهتره وقتی میری کافه بدونی : ۱- اسموتی: نوشیدنی غلیظ از میوه های مختلف۲- کوکتل: آب میوه و آب گازدار(سودا)۳- آفوگادو : قهوه داغ روی بستنی۴- دتاکس: میوه ای که در آب نگهداری شده۵- پانچ: آب میوه گازدار و میوه۶- شیک: بستنی و شیر و خامه۷- فراپه: قهوه، شکر، آب با قالب های یخ۸- کرپ: موز، شکلات داخلِ نان نازک سرخ شده۹- پنینی: ساندویچ گریل مرغ یا گوشت۱۰- آلفردو: پاستاوسُس آلفرد( کره وخامه )۱۱- کاربونا: پاستا ر...